user_mobilelogo

Alstrup Marketing

alstrup logo

Hovedsponsor

birch gm logo

Samarbejdspartner

tvilum web

 

scanleasing logo

Tidsplan

BIRCH Tvilum Rallyshow 2017

14:00 Teknisk kontrol

16:45 Præsentation

17:00 Heat 1

17:50 Køretur med MC

18:20 Heat 2

19:00 Klassisk Show

19:50 Heat 3

20:45 Finale

21:15 Præmieuddeling

21:45 Fest i teltet

Fåremarked

Randers-trio deltager i årets Rallyshow

Se pressemeddelelsen i pdf logo

Når et af de mest traditionelle arrangementer i dansk rallysport – Birch / Tvilum Rallyshow – finder sted den 11. august, sker det for 39. gang. Og det sker denne gang med lokal deltagelse.

Det er en trio af kørere, som er med på deltagerlisten, og der er mere eller mindre taler om veteraner, når det gælder løbet i Fårvang.

Tom Møller Kjeldsen, der til dagligt driver Hinge Auto, har i de sidste mange år startet i en nærmest historisk Toyota Starlet, men den er nu blevet sendt på pension, og i stedet starter han får første gang med sin Seat Ibiza.

Tom Kjeldsen, Seat Ibiza - Birch  Tvilum Rallyshow Fårvang 11.08.2017
Tom Møller Kjeldsen har hidtil startet i sin gamle Toyota Starlet, men årets deltagelse i Birch / Tvilum Rallyshow kommer til at ske i en Seat Ibiza.

Torben Sørensen fra Uggelhuse er en anden lokal deltager, der har skiftet rallybilen ud hen over vinteren. Væk er den firhjulstrukne Subaru og i stedet starter han nu i en Renault Clio R3.

Tredjemanden i den lokale trio er Troels Møller, der deltager med en 30 år gammel Ford Sierra RS Cosworth, og som derfor meget naturligt stiller op i klassen for de historiske biler.

Det hele starter klokken 17.00 i Fårvang, hvor det første af i alt tre indledende heats køres i Birch / Tvilum Rallyshow.

I to af pauserne er det andre typer køretøjer, som kommer på banen. I den første er det medlemmerne fra de lokale motorcykelklubber, der giver den yngste del af publikum køreture på bagsædet af deres motorcykler, og i den anden gælder det en anden tradition. Det er Birch / Tvilum Classic Show, hvor indehavere af klassiske køretøjer på to, tre og fire hjul – ja, man har faktisk et år haft deltagelse af en sekshjulet russisk lastbil – bliver præsenteret foran publikum. Aftenen i det midtjyske slutter ved 21-tiden, hvor de tyve bedste rallykørere en sidste gang slippes løs på asfalten for at kæmpe om at blive blandt de tre bedste, som kommer på podiet.

 


Korte fakta

Birch / Tvilum Rallyshow er et af de mest traditionsrige motorsportsarrangementer i Danmark og afvikles fredag den 11. august 2017. • Birch / Tvilum Rallyshow afvikles sammen med Birch / Tvilum Klassik Show. • Birch / Tvilum Rallyshow og Birch / Tvilum Klassik Show afvikles i forbindelse med det årlige Fåremarked i industrikvarteret i Fårvang, som ligger ved hovedvej 26 mellem Viborg og Århus. • Læs mere på www.facebook.com/rallyshowdk 

Find vej til BIRCH Tvilum Rallyshow

Find vej til BIRCH Tvilum Rallyshow