user_mobilelogo

Alstrup Marketing

alstrup logo

Hovedsponsor

birch gm logo

Samarbejdspartner

tvilum web

 

scanleasing logo

Tidsplan

BIRCH Tvilum Rallyshow 2017

14:00 Teknisk kontrol

16:45 Præsentation

17:00 Heat 1

17:50 Køretur med MC

18:20 Heat 2

19:00 Klassisk Show

19:50 Heat 3

20:45 Finale

21:15 Præmieuddeling

21:45 Fest i teltet

Fåremarked

Fantastisk sommeraften for klassikerne venter

Se pressemeddelelsen i pdf logo

Glem alt om tirsdagstræf ved grillen. Eller den månedlige samling ved havnekajen på den første lørdag i hver måned. Der er et træf for klassikere, som overgår dem alle. Det er Birch Tvilum Klassisk Show, der kun foregår en gang om året, men som tiltrækker i tusindvis af tilskuere. Fordi det er anderledes.

Fantastisk sommeraften for klassikerne venter-Klassik Show Fårvang 11. august 2017Der er gode muligheder for at vise klassikeren frem ved Birch Tvilum Klassisk Show (foto: Morten Alstrup)

Stedet ligger som altid fast. Det er industrikvarteret i Fårvang langs hovedvej 26 midt mellem Aarhus og Fårvang.

Tidspunktet gør det også. Fredag aften i uge 32, men da kalenderen jo har det med at forskyde sig lidt fra år til år, er det fredag den 11. august, at 2017-udgaven af Birch Tvilum Klassisk.

Birch Tvilum Klassisk Show er blevet en velintegreret del af det årlige Rallyshow, som nu for 39. gange finder sted i Fårvangs industrikvarter. Oprindeligt var det et pauseindslag. I dag er det en af hovedbegivenhederne. Når rallybilerne har racet to gange rundt på den godt et kilometer lange bane, er det i stedet klassikerne, som tager over. Tempoet er noget lavere og feltet er meget mere alsidigt, når køretøjerne fra fortiden ruller ind og præsenteres for publikum.

Der er ingen krav til hverken alder, stand eller antal hjul på de køretøjer, som kan deltage i Birch Tvilum Klassisk Show. Ej heller type. Et år havde en deltager medtaget en gammel tre-akslet lastbil af russisk oprindelse. Et andet år rullede en håndfuld gule post-knallerter ind på banen og kørte rundt. Og sådan kunne man blive ved.

Birch Tvilum Klassisk Show er en anderledes måde at vise klenodiet frem på. Det er stadig et kom-som-du-er-og-tag-dit-køretøj-med-arrangement, men det er et arrangement, hvor veteranerne ikke bare holder stille og bliver beskuet, men også køres rundt på banen. Og alle køretøjer kan være med. To, tre, fire, seks hjul eller endda flere. Tilmeldingen er lige så uformel. Man skal bare møde op fredag den 11. august mellem 16.00 og 18.00 på OK Tanken i Fårvang langs hovedvej 26, hvor man får adgangstegn til området.

 

 

Korte fakta

Birch Tvilum Klassisk Show afvikles sammen med Birch Tvilum Rally Show. • Birch Tvilum Rally Show er et af de mest traditionsrige motorsportsarrangementer i Danmark og afvikles fredag den 11. august 2017. • Birch Tvilum Rally Show og Birch Tvilum Klassisk Show afvikles i forbindelse med det årlige Fåremarked i industrikvarteret i Fårvang, som ligger ved hovedvej 26 mellem Viborg og Århus. • Læs mere på www.rallyshow.dk / www.facebook.com/rallyshowdk.

Find vej til BIRCH Tvilum Rallyshow

Find vej til BIRCH Tvilum Rallyshow