user_mobilelogo

Alstrup Marketing

alstrup logo

Hovedsponsor

birch gm logo

Samarbejdspartner

tvilum web

 

scanleasing logo

Tidsplan

BIRCH Tvilum Rallyshow 2017

14:00 Teknisk kontrol

16:45 Præsentation

17:00 Heat 1

17:50 Køretur med MC

18:20 Heat 2

19:00 Klassisk Show

19:50 Heat 3

20:45 Finale

21:15 Præmieuddeling

21:45 Fest i teltet

Fåremarked

Bilsport – 11. august 2017 – Birch / Tvilum Rallyshow 2017

Ib Kragh vinder årets Birch / Tvilum Rallyshow

Se pressemeddelelsen i pdf logo

Det var tale om et gensyn på podiet, da vandrepokalen for Birch / Tvilum Rallyshow fredag aften blev uddelt i Fårvangs industrikvarter. Modtager var Ib Kragh, Juelsminde, og det var ikke første gang, han havde stået med den i hånden. Det havde han gjort tre gange før. Sidste gang i 2005.

Men netop den længe sejrstørke gjorde glæden ekstra stor hos Ib Kragh, som i de sidste mange år har kæmpet for atter at vinde Danmarks mest populære rallysprint. Og i år lykkedes det.

Ib Kragh vinder BRICH Tvilum Rallyshow 2017Sidste gang var i 2005. Men fredag aften sikrede Ib Kragh sig atter en sejr i Birch / Tvilum Rallyshow.

Fuldt hus til Birch / Tvilum Rallyshow

Se pressemeddelelsen i pdf logo

Fredag aften finder årets udgave af Birch / Tvilum Rallyshow sted. På vejene rundt i Fårvangs industrikvarter mellem Viborg og Århus vil der fra klokken 17.00 til klokken 21.00 være masser af rallybiler, der kæmper mod stopuret – kun afbrudt af de indlagte pauser til henholdsvis Klassisk Show og motorcykelkørsel med den yngste del af publikum som passagerer.

Og der kommer til at være mange rallybiler. Rigtig mange. Faktisk fuldt hus og mere til.

Holm Jacob Matheson - BIRCH Tvilum Rallyshow 2017Ældste bil i feltet ved Birch / Tvilum Rallyshow bliver Holm Jacob Mathesons Ford Escort (foto: Red Bull).

For 39. gang er der Birch / Tvilum Rallyshow i Fårvang

Se pressemeddelelsen i pdf logo

Der er tale om en af de mest traditionsrige aftner i dansk motorsport, når Kjellerup og Omegns Motorklub fredag den 11. august lader rallybilerne køre ind på de afspærrede veje i Fårvangs industrikvarter mellem Viborg og Århus. Så skal der nemlig afvikles Birch / Tvilum Rallyshow. Ligesom det er sket så mange gange før.

20170718 01
Der bliver drøn på rundt i Fårvangs industrikvarter den 11. august (foto: Morten Alstrup).

Helst præcist er det 39. gang, at det sker. Det startede med nogle specialprøver udenfor byen, men i firserne rykkede løbet ind i selve Fårvang, hvor det har ligget lige siden. På den samme dag hvert år – fredag i uge 32 – og med det samme starttidspunkt. Klokken 17.00.

Randers-trio deltager i årets Rallyshow

Se pressemeddelelsen i pdf logo

Når et af de mest traditionelle arrangementer i dansk rallysport – Birch / Tvilum Rallyshow – finder sted den 11. august, sker det for 39. gang. Og det sker denne gang med lokal deltagelse.

Det er en trio af kørere, som er med på deltagerlisten, og der er mere eller mindre taler om veteraner, når det gælder løbet i Fårvang.

Tom Møller Kjeldsen, der til dagligt driver Hinge Auto, har i de sidste mange år startet i en nærmest historisk Toyota Starlet, men den er nu blevet sendt på pension, og i stedet starter han får første gang med sin Seat Ibiza.

Tom Kjeldsen, Seat Ibiza - Birch  Tvilum Rallyshow Fårvang 11.08.2017
Tom Møller Kjeldsen har hidtil startet i sin gamle Toyota Starlet, men årets deltagelse i Birch / Tvilum Rallyshow kommer til at ske i en Seat Ibiza.

Fantastisk sommeraften for klassikerne venter

Se pressemeddelelsen i pdf logo

Glem alt om tirsdagstræf ved grillen. Eller den månedlige samling ved havnekajen på den første lørdag i hver måned. Der er et træf for klassikere, som overgår dem alle. Det er Birch Tvilum Klassisk Show, der kun foregår en gang om året, men som tiltrækker i tusindvis af tilskuere. Fordi det er anderledes.

Fantastisk sommeraften for klassikerne venter-Klassik Show Fårvang 11. august 2017Der er gode muligheder for at vise klassikeren frem ved Birch Tvilum Klassisk Show (foto: Morten Alstrup)

Stedet ligger som altid fast. Det er industrikvarteret i Fårvang langs hovedvej 26 midt mellem Aarhus og Fårvang.

Find vej til BIRCH Tvilum Rallyshow

Find vej til BIRCH Tvilum Rallyshow