user_mobilelogo

Tidsplan

BIRCH Tvilum Rallyshow 2017

14:00 Teknisk kontrol

16:45 Præsentation

17:00 Heat 1

17:50 Køretur med MC

18:20 Heat 2

19:00 Klassisk Show

19:50 Heat 3

20:45 Finale

21:15 Præmieuddeling

21:45 Fest i teltet

Har du lyst til at blive official / frivillig hjælper til Rallyshow?

I forbindelse med Rallyshow fredag d. 11. august søger Kjellerup Motorklub officials til de mange forskellige opgaver, der skal løses i forbindelse med afviklingen af et rally arrangement. Kjellerup Motorklub har selv en håndfuld Rally officials, men vi skal have endnu flere officials, før der er nok til at bemande alle poster i arrangementet.

Siger du ja til at blive official – siger du ja til at være helt ...tæt på dansk motorsport og ja til nogle spændende oplevelser, som er forbeholdt de få. Hvorfor? – fordi det er spændende og der er et par spørgsmål, der altid stilles. Giver det penge?

Nej, men der udleveres mad og drikkelse.

Hvordan er sikkerheden?

Du er som official sikret mest muligt ved en hensigtsmæssig placering under rallyet.

Uheld sker heldigvis meget sjældent, men skulle det alligevel ske, er du dækket af den forsikring Dansk Automobil Sports Union har igennem unionens medlemskab af Dansk Idrætsforbund.

Forsikringen svarer til almindelig arbejdsskadeforsikring.

Hvad forpligter du dig til?

Har du givet tilsagn om at møde op op hjælpe på dagen, så forventer vi også at du kommer - ellers skal en anden tage opgaven, hvis der er en ledig til det.

Hvorfor er vi andre det – altså official?

Ja, sådan en sur, våd og kold forårsdag kunne vi måske alle sammen godt stille os selv det spørgsmål. Mon ikke det er kammeratskabet, det at være med, hvor det virkelig sker i dansk motorsport og ha' et ansvar for løbene, der visker de sure dage væk.- I alle tilfælde er der officials i klubben, der har været med helt fra starten, og som stiller op, hver gang der indkaldes til en løbsdag.

Stadig interesseret?

Kontakt: Kenneth Svendsen tlf. 2933 5000 e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udover Rallyshowet i Fårvang, vil der også være mulighed for, at blive hjælper til Rally Denmark i Kjellerup 4-5. november 2017. Kenneth er også kontaktperson til Rally Denmark.